Aanvraagformulier WUR subsite migratie

Website migratie van XC naar WordPress

Hieronder vind je alle informatie over het voorstel van Webfixers om je huidige subsite / web-initiatief te migreren naar een andere hosting omgeving. Onderaan de pagina vind je een aanvraagformulier om de migratie aan te vragen.

Om de huidige subsites/web-initiatieven een nieuw onderkomen te bieden heeft Webfixers een oplossing samengesteld op basis van een WordPress website, in combinatie met hosting, website onderhoud en indien gewenst redactionele ondersteuning. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om na de migratie vanuit XC naar WordPress een op maat redesign van de website te faciliteren.

Wat is Webfixers?

Webfixers bouwt en onderhoudt al WordPress websites sinds 2011, veelal voor kleine ondernemers en projecten, waaronder PPS’en in de agrarische sector. Enkele voorbeelden van websites waar Webfixers bij betrokken is:

Webfixers is een samenwerkingsverband van website ontwikkelaars en ontwerpers onder leiding van Menno Fink. Van kleine projectwebsites tot websites met complexe techniek en datakoppelingen, voor alles vinden we een passende oplossing.

CMS

Elke website draait op een Content Management Systeem (CMS). Wij kiezen hiervoor al sinds jaar en dag voor WordPress omdat het gemakkelijk en snel is in het gebruik, zowel voor developers als voor de eindgebruiker. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Payload, het CMS dat door Digitpaint gebruikt wordt en dat voornamelijk bedoeld is voor ontwikkelaars en minder geschikt is voor niet-technische eindgebruikers.

Migratie

Samen brengen we in kaart welke pagina’s en nieuwsberichten overgenomen moeten worden. Op basis daarvan kunnen we een goede inschatting maken van de te maken kosten voor de migratie. Uitgaande van bijvoorbeeld 6 pagina’s en 10 nieuwsberichten zijn de kosten hiervoor ongeveer €1000,-.

De content wordt overgezet naar een WordPress omgeving waarvan de layout min of meer overeenkomt met die van de huidige subsites. We houden dezelfde kleurstelling aan.

Wanneer de website eenmaal overgezet is, zijn er uitgebreide mogelijkheden om de website in een nieuw jasje te steken en om indien gewenst functionaliteiten toe te voegen.

Hosting, onderhoud en kosten

Hieronder vind je alle informatie m.b.t. hosting, onderhoud en de mogelijkheden om aan je website te laten werken nadat deze live is gegaan.

Hostingpakket Pro

De kosten voor professionele hosting bedragen €340,- per jaar. Alle informatie hierover vind je hier: Hostingpakket Pro van Webfixers.

Domeinnamen

De kosten voor het hosten van domeinnamen bedragen €21,39 per domeinnaam, per jaar (voor een .nl domeinnaam).

Onderhoud en Beheer Pro van Webfixers

Wanneer je een auto koopt dan weet je dat er onderhoudskosten aan verbonden zullen zijn, voor een website is dat niet anders. Ik wil je graag wat uitleg geven over het hoe-en-waarom van website onderhoud en beheer. Lees alles over Onderhoud en Beheer Pro van Webfixers op de website. Kosten: €340,- per jaar.

(Laten) werken aan je website?

Zelf aan de slag of het laten doen? Lees er alles over in (Laten) werken aan je website? op Webfixers.nl.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW. Het uurtarief voor 2024 bedraagt €88,-.

Interesse?

Vul het aanvraagformulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Naam(Vereist)
Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken?
Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?
Waar kunnen we je huidige subsite vinden?
Hosting en onderhoud(Vereist)
Heb je de informatie m.b.t. de hosting en onderhoud van je website gelezen en ben je akkoord met de genoemde tarieven?
E-mailadres(sen)(Vereist)
Wil je dat we e-mailadressen inrichten met je domeinnaam? Bijvoorbeeld [email protected]. Hier zijn extra kosten aan verbonden.
Zijn er nog dingen die je wil vragen of opmerken m.b.t. de migratie van je website?