Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen

Niet de voorkant, maar de achterkant is wat deze website bijzonder maakt. De uitgebreide ledenfunctionaliteit en koppeling met hun interne leden CRM in FileMaker maakt deze website een onmisbare tool voor voedingswetenschappers en hun doelgroep.

Lees meer

Vallei & Boerderij

Op de website van de stichting Vallei & Boerderij vind je de lekkerste streekproducten, leukste uitjes en mooiste vakantieplekken op de boerderij in de Gelderse Vallei. Samen met Topontwerper heeft Webfixers een website gerealiseerd waarin deelnemers hun producten en diensten over het voetlicht kunnen brengen.

Lees meer

To Position

Anneke Smits is een topper. Als coach, trainer en docent houdt ze zich bezig met gezondheidsmanagement. De focus ligt daarbij op het vinden van de juiste balans tussen persoon, werk en ambities. Samen met Anneke heeft Webfixers haar website gerealiseerd, gericht op het zichtbaar zijn voor haar doelgroep.

Lees meer

Proeftuin Veenweiden

Tien pilotboeren zijn binnen Proeftuin Veenweiden gestart met ammoniak reducerende maatregelen, tegengaan van bodemdaling en werken aan schoner water. Op de website kun je zien wat meedoen aan proeftuin Veenweiden brengt, hoe het werkt en wat de uitdagingen zijn.

Lees meer

Nuffield

Een Nuffield Scholarship is een van de meest waardevolle en prestigieuze prijzen in Nederland waarvan er jaarlijks slechts enkelen van worden toegekend aan individuen die worden gezien als toekomstige leiders in de agrarische sector. Samen met Topontwerper heeft Webfixers de website voor nuffield.nl gerealiseerd.

Lees meer

NCOH

Het Netherlands Centre for One Health (NCOH) brengt vooraanstaande academische onderzoeksinstituten in Nederland samen in een open innovatienetwerk dat inspeelt op het thema One Health. Samen met Today en MostwantIT heeft Webfixers de website ncoh.nl gerealiseerd.

Lees meer

Lekker naar Buiten

In de Gelderse Vallei en Grebbelinie vind je de mooiste gebieden om te recreëren, te genieten en je heerlijk uit te leven in de natuur. Lekkernaarbuiten.nl geeft je de leukste tips om erop uit te gaan in Midden Nederland. Met korting!

Lees meer

Kaas van Kees

Kees verkoopt kaas. En lekker ook. Dat moet de wereld weten. Samen met Topontwerper heeft Webfixers de website voor Kaas van Kees gerealiseerd.

Lees meer

De Buitenbeleving

In samenwerking met Topontwerper heeft Webfixers de website voor De Buitenbeleving gerealiseerd. Een presentatie van droomtuinen en tuin ideeën.

Lees meer

De Bostuin Veluwe – Bed & Breakfast

Met een score van 10 uit 10 op Booking.com kon een representatieve website natuurlijk niet ontbreken. Voor een van de best beoordeelde B&B’s van het land heeft Webfixers een website met boekingsfunctionaliteit neergezet.

Lees meer